Ničeho nelituju aneb Jak to bylo s Kiss přehled
Ace Frehley
Kytarista a zpěvák Ace Frehley (vlastním jménem Paul Daniel Frehley) je zakládajícím členem skupiny Kiss, v které hrál od jejího založení v roce 1973 do roku 1982 a pak znovu v letech 1996 až 2002. Na tyto roky, ale i na sólovou kariéru vzpomíná v knize, kterou napsal za pomoci novinářů Joea Laydena a Johna Ostroského.
Literatura světová Biografie a memoáry Umění
Vydáno: 2014 , Volvox GlobatorOriginální název:
Ace Frehley with Joey Layden and John Ostrosky:No regrets, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ničeho nelituju aneb Jak to bylo s Kiss. Přihlašte se a napište ho.
Byla to rozhodně jedna z nejlepších knih, jaké jsem kdy přečetla. Ace je prostě boží, o tom beze sporu, ale KDO vymýšlel pro Česko tu obálku? Vždyť na ní ani není Ace. V originále je rozhodně hezčí. Ale to nemění fakt, že je to prostě super kniha a je škoda, že jí nelze dát víc hvězdiček.
Ace Frehley je můj nejoblíbenější člen kapely v historii KISS a ani po přečtení této knihy se na tom nic nezměnilo. Kniha mě neuvěřitelně bavila, přečetla jsem ji doslova jedním dechem!
Od příběhu jsem se nemohla odtrhnout a když jsem ji dočetla bylo mi líto, že není delší.
Příběh pojednává o Paulově životě - od jeho dětství, po seznámení s ostatními členy kapely a jeho maléry (kterých bylo opravdu hodně), až po jeho odchod z KISS a počátek sólové kariéry
Paul knížku napsal velice čtivě a poutavě, u knížky jsem každou chvíli dostávala záchvaty smíchu a bavila se, ale zároveň mi i rozum zůstal stát nad těmi jeho všemožnými problémy, ze kterých se dlouhou dobu nedokázal poučit.
Dozvěděla jsem o něm a jeho životě spoustu nových a zajímavých věcí, které jsem dosud nevěděla. Čtenář se nejenom dozví něco o něm, dozví se i spoustu věcí o členech KISS a o vztazích mezi nimi - kdy ne vždycky byly přátelské a dobré...
I potom co jsem se dozvěděla, jak se Ace choval, jaké měl maléry, co dělal ve většině svého volného času, apod... se můj vztah k němu nijak nezměnil mám ho pořád stejně ráda.
Je to neuvěřitelně nadaný hráč na kytaru a jeho písničky miluji.
Knížku jsem si zamilovala, určitě si jí chci přečíst víckrát a byla bych ráda, aby se časem objevila v mé knihovně.
Moc doporučuji všem fanouškům KISS, ale především oddaným fanouškům Ace.
Kniha Ničeho nelituju aneb Jak to bylo s Kiss v seznamech
Knihu jsem přečetl doslova jedním dechem, prakticky za víkend. Už od začátku mě neskutečně bavila a nemohl jsem se od ní odtrhnout. Ace s humorem sobě vlastním velice poutavě popisuje v podstatě celou svou kariéru a fakt jsem se těšil na každou další stránku a další opileckou a sebevražednou historku.