Ničitel světa přehled
David L. Golemon
Nová hrozba přichází... Ubrání se Země invazi z jiné planety? Záhadné havárie stíhacích letounů vyvolají úvahy o možném ohrožení bezpečnosti Spojených států, proto se o událost zajímá i nejutajenější agentura vybavená nejmodernější technikou, Skupina Event, která si klade za cíl zachránit svět před neznámou hrozbou, tvorem nazvaným Ničitel světa. Skupina se zabývá klíčovými událostmi, které by mohly změnit osud světa. Po tom, co se stalo, pátrají i jiné skupiny a dochází k často nelítostnému boji o prvenství v získání prostředků, jak získat nadvládu nad světem. (zdroj: legie.info)... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ničitel světa. Přihlašte se a napište ho.
Jedna z mála knih, které jsem si pořídil ... a po přečtení se jí zbavuji. Slabý pokus o jakousi směsici scifi románu, thrileru, hororu i romantiky (ta je v románu úplně nejdebilnější). Začátek jsem ještě snášel dobře, ale postupně mně čtení znechucovala primitivnost dialogů, nesmyslnost dějů, nepromyšlenost a slaboduchost akcí ... a také ten idiotský americký patriotismus. Dočetl jsem to a knihu odhodil, další díly rozhodně shánět nebudu. 20%
Kniha Ničitel světa v seznamech
Naprostá bomba! Kniha, která má téměř všechny atributy, které od podobného počínání očekávám - konspirace, tajná organizace, velké množství různorodé vojenské techniky, zbraní a vojáků, rakety a výbuchy, žádné klišé s ječicími dětmi o záchranu rodiny ala Válka světů s Cruisem či vidlákem a jeho brokovnicí proti emzákům, kteří zvalchovali jeho pole. K dokonalosti mi jenom vadil hlavní protivník, kterým byl (**SPOILER***) mimozemský dravec sloužící jako zbraň hromadného ničení (*_*). Uvítal bych klidně více podobných military titulů a z prostředí skupiny Event.