Nick Twisp sa búri přehled
C. D. Payne
Mládí v hajzlu série
Kultový príbeh Nicka Twispa, nadpriemerne inteligentného štrnásťročného chlapca, ťažko skúšaného pubertou. Hoci je posadnutý dievčatami, zatiaľ nemá žiadne skúsenosti v láske.
Literatura světová Humor
Vydáno: 2009 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Youth in Revolt, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nick Twisp sa búri. Přihlašte se a napište ho.
u prilezitosti pokrocilych narozenin jsem si nostalgicky precetl "Mladi v hajzlu". Nu, bylo to misty zabavne, misty vytribene, misty dost sokujici (asi jsem mel ponekud prudernejsi vychovu). Ty "(homo)sexualni" pasaze mi uplne nesedely, ale s ohledem na styl a nadsazku tech nesexualnich pasazi to nelze jen tak "hodit pres palubu".
Cetl jsem to kdysi na vysce a prislo mi to zabavne, dnes se na to divam ocima dospelaka, ktery ma trinactileteho syna... tomu to urcite zitra do ruky nestrcim!!
Spolu s druhým dílem super. Pamatuju si, jak jsem četl přes čtečku mobilu na staré Nokii se symbianem a hodně jsem se nasmál.
Kniha Nick Twisp sa búri v seznamech
v Přečtených | 1 626x |
deníky humor zfilmováno americká literatura dospívání puberta
2005 | Holubí mambo |
2013 | Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla |
2012 | Mládí furt v hajzlu |
2015 | Nestydaté plavky |
1995 | Mladík v okovech |
Tak se mi dostala do ruky snad po 30 ti letech.. a už jsem se tolik nenasmála jako kdysi, ale na tu dobu to bylo něco.. a teď to obdivuji... příjemná změna žánru, možná dám ještě 2 díl a předám pubertálnímu synovi