Noční příběhy I přehled

Noční příběhy I
https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87407/mid_nocni-pribehy-i-zKo-87407.jpg 4 142 142

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční příběhy I. Přihlašte se a napište ho.

kopeceli
24.10.2024 2 z 5

Půjčená kniha a velmi ráda ji vrátím. První - slaďárna s detektivním prvkem se ještě dá, ale ta druhá, ach jo, to je fakt nesmysl.

Kudík
23.11.2020 3 z 5

(SPOILER) Noční směna: Příběh moc pěkný, jen hlavní hrdinka Cilla mi chvílemi přišla až arogantně protivná. Její chování a reakce mi nepřišly jako způsobené komplexem méněcennosti, ani telefonickým obtěžováním. Naopak Boyd byl takový kříženec Sherlocka s kovbojem, ale sympaťák každým coulem. :) Zápletka byla lehce uvěřitelná a celkově na 4* to má.
Noční přízrak: Mladší sestra Cilly, a to Deborah byla jiný "materiál", přišla mi mnohem sympatičtější, jen trošku sebedestruktivní. Chodit sama pěšky po nechvalných čtvrtích je dost nezodpovědné. No a Gage/Nemesis byl zase křížencem Batmana se Zorrem s mixem Sue (z Fantastic Four). Tu vlastnost Sue bych autorce odpustila a docela mi to přišlo úsměvné, ale těch několik dějových chyb už ne. Např. Frank volá z bytu Deborah, že našel... co našel. No a o stránku dál chce Gage volat na pohotovost a linka je "najednou" mrtvá, i když se správně už Frank neměl dovolat? Tady to vidím na 3*.

Nonča
17.11.2020 4 z 5

Trochu mi vadilo, že v knížce jsou dva příběhy... Jinak oddechovka pěkná.

Kniha Noční příběhy I v seznamech

Část díla