Nikdo to tu nepřežije přehled

Nikdo to tu nepřežije
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26359/nikdo-to-tu-neprezije-26359.jpg 5 284 284

Nikdo to tu nepřežije je jedna z nemnoha knih, která se na život Jima Morrisona a skupiny The Doors dívá bez sentimentu, bez mýtického mlžení a s pochopením. Podle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea. 2. vydání

Literatura naučná Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , Maťa

No One Here Gets Out Alive, 1980

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdo to tu nepřežije. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
10.11.2024 3 z 5

Krásná biografická kniha zabývající se dílem, životem a komplikovanou osobností Jima Morrisona. Zejména pro milovníky kapely The Doors je možno dílo nazvat biblí.

Zemlja
12.08.2024 4 z 5

Když jsem, někdy na gymplu asi, "objevila" hudbu The Doors, byla pro mě jako zjevení. Rytmus, temnota, dospělý hlas J. Morissona, texty s jinotaji, nezaměnitelný zvuk H. varhan. Sháněla jsem informace o skupině, kde se dalo. Tahle kniha je informací plná, byla prostě jako povinná četba. V hlavě mi zní Riders on the storm, když píšu.

SSTknihy
23.04.2023 5 z 5

Skvěle napsaná biografie člověka, který byl zpěvákem, básníkem, buřičem i delikventem, extravagantním dobrodruhem i přemýšlivým filozofem. Prosvištěl svým krátkým životem jako oslnivá kometa a zanechal po sobě zářivou stopu v podobě úžasné hudby, textů a legendy, která neumírá. Kniha vás bude bavit i v případě, že jste o The Doors a Jimovi Morrisonovi dosud neslyšeli.

Kniha Nikdo to tu nepřežije v seznamech

60. léta 20. století Jim Morrison rock hippies

Autoři knihy