Nikdy neklam přehled

Nikdy neklam
https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91151/nikdy-neklam-91151.peg 4 142 142

David a Ivy si nedávno kúpili obrovský starý dom a čakajú vytúžené dieťa. Keďže Ivy pred časom potratila, obidvaja sa obávajú, či dieťatko donosí. Jedného dňa k nim príde bývalá spolužiačka Melinda, ktorá sa zmenila zo škaredého káčatka na pomerne atraktívnu ženu. Melinda je dotieravá, a tak Ivy uvíta, keď sa David ponúkne, že ich spoločnú starú známu prevedie po dome. O pár dní ich však príde vypočúvať polícia. Melinda zmizla a nikto ju nevidel odísť z ich domu. Život Ivy a Davida sa mení na nočnú moru a Ivy pomaly zisťuje, že jej manžel, ktorému dovtedy bezvýhradne dôverovala, klamal...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)

Never Tell a Lie, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy neklam. Přihlašte se a napište ho.

marketa9252
07.01.2025 5 z 5

Thrillery mám ráda. Kniha se četla dobře.

putpuda
17.11.2024 4 z 5

Ale jo!
Sice tak trochu na úrovni jak já říkám"barrandovských" thrillerů...ale četlo se to dobře. Jakmile se objevila Melinda, myslím, že bylo celkem jasné, kam to povede ;)
Ale jako takové nenáročné poctění fajn..
Jé, teď koukám, že je i film....no tak to určitě dávali v tv na Barrandově :D

dom.ini
25.03.2022 4 z 5

Příběh jako takový pro mě nebyl úplně uvěřitelný a pravděpodobný, ale nijak zvlášť mi to nevadilo a čtení jsem si užila. Knížka byla svižná, napínavá a nabitá dějem a já jsem byla na závěrečné rozuzlení opravdu zvědavá. přečtení rozhodně nelituji a můžu doporučit.

Kniha Nikdy neklam v seznamech

v Mé knihovně178x