Nízký tlak přehled

Nízký tlak
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263045/nizky-tlak-263045.jpg 4 432 432

Bellamy bylo pouhých dvanáct let, když její starší sestra přišla násilně o život. Když po osmnácti letech napsala podle skutečných okolností Susaniny vraždy knihu, novináři odhalili její totožnost a Bellamy se stala terčem neznámého útočníka. Ve snaze tohoto útočníka identifikovat se mladá žena musí postavit duchům minulosti a vypořádat se nejen se složitým pletivem rodinných vztahů. Přesto se nehodlá zastavit, dokud se jí nepodaří Susanina vraha odhali... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Low Pressure, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nízký tlak. Přihlašte se a napište ho.

milena8281
29.10.2024 4 z 5

Bylo to super! Dobře napsané, zajímavé, napínavé až do konce. Asi od půlky jsem měla podezření na vraha, ale měla jsem pochybnosti, protože se děj pořád komplikoval. Padouchů v příběhu bylo víc než dost.
Romantická linka se mi taky líbila, i když Dent byl trochu hajzlík a Bellamy, no ta si prostě svoje city hýčkala od dětství, takže bylo jasné, jak se to asi bude vyvíjet.
Sandra Brown patří k autorům, které čtu ráda a jsou zárukou dobré zábavy.

essene
06.10.2024 4 z 5

Opět nezklamala,čtivé,j mohlo být o chlup kratší)

Evaho73
16.05.2024 4 z 5

Nízký tlak je napínavý thriller s romantickou líniou, ktorý dokáže zaujať.
Kniha sa číta ľahko a pútavo. Autorka používa jednoduchý jazyk, no zároveň dokáže vykresliť komplexné postavy a strhujúci príbeh. Ak by som mala knihe niečo vytknúť, tak by to bol mierne predvídateľný dej. Skúseným čitateľom thrillerov tak nemusia všetky dejové zvraty prinášať ten nečakaný alebo nepredvídateľný moment prekvapenia.

Kniha Nízký tlak v seznamech