Lovec strachu přehled
Kay Hooper
Noah Bishop, agent FBI série
Lucas Jordan, kterého se podařilo získat pro práci ve speciální vyšetřovací jednotce, je obdařen mimořádnou schopností - umí vnímat lidský strach a využít toho při hledání pohřešovaných osob. Momentálně pracuje na objasnění série únosů, které vždy končí zavražděním oběti. Když pachatel policistům přímo před nosem unese detektivku Lindsay Grahamovou, Lucas se neprodleně pustí po stopě nevýslovné hrůzy. Bohužel však přijde pozdě a Lindsay umírá krutou smrtí. Lucas se pokusí rozluštit ďábelskou hru šíleného, avšak v jisté smyslu až geniálního zločince. Je jasné, že půjde o osobní měření sil a že příště určitě udeří zblízka. Možná by Lucasovi mohla být nějak nápomocná i věštkyně Samanta, kterou zná z minulosti...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2005 , AlpressOriginální název:
Hunting Fear, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec strachu. Přihlašte se a napište ho.
Četlo se to pěkně, ale na můj vkus tam bylo příliš toho para..., v podstatě, bez zvláštních schopností, je policie úplně bezruká.
Určitě jeden z těch povedenějších dílů série, jen mě překvapuje jak moc z děje je prozrazeno v anotaci knihy.
Kniha Lovec strachu v seznamech
2003 | Zlodějka stínů |
2003 | V zajetí stínů |
2005 | Maggie |
2017 | Vysoká hra |
2015 | Slepá důvěra |
Udělala jsem dobře, že jsem si od série dala na chvíli pokoj. Některé příběhy ze série jsou si velmi podobné. Připadalo mi, že i tenhle ty ostatní díly až nápadně připomíná, ale s tím delším časovým odstupem jsem to přečetla jedním dechem.
Všichni agenti Bishopova oddílu jsou mi sympatičtí, jen jsem se ještě chtěla dozvědět, jak to dopadlo s těmi ostatními, kteří byli do případu zapleteni.
Moc se mi to líbilo, ale na další díl si ještě počkám.