Mrazivá pouta přehled

Mrazivá pouta
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47205/bmid_mraziva-pouta-TQB-47205.jpg 4 76 76

Noah Bishop, agent FBI série

U městečka se najdou dvě mrtvoly zohavené tak brutálně, že je povolána zvláštní jednotka FBI ze specialistů s vyjímečnými psychickými schopnostmi. Brzy jsou však napadáni samotní agenti. Byly snad vraždy pouhou návnadou? Poslední nadějí na záchranu týmu je nezkušená Hollis. Právě s ní počítá záludný vrah ve svém ďábelském plánu...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

Blood Ties, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivá pouta. Přihlašte se a napište ho.

petraj30
17.08.2022 2 z 5

Ze všech para schopností a upoutávek na předešlé díly mi šla hlava kolem. Na něco jsem si matně vzpomínala, ale někdy jsem absolutně nevěděla která bije. To byl hlavní z důvodů, proč mě tento příběh tak trochu nudil. U epilogu jsem obracela oči v sloup a říkala si " kdy, už to konečně skončí?"
Je velice milé, že autorka na konci poskytla životopis ke všem členům Bishopova týmu, ale podle mě přišel tak trochu s křížkem po funuse. Něco takového mělo být už v prvním díle hned od úvodu.
Některé díly byly lepší, jiné horší, ale drtivá většina mi začala splývat. Dnes nedokážu říct, který díl byl který a jaké schopnosti měli aktuální hrdinové. Hodně jsem se v tomto díle hlavně z těchto důvodů ztrácela, ale šlo o něco jiného. A právě ta zásadní věc, o kterou celou dobu šlo, mě zklamala.
Je mi to líto, ale jdu proti proudu.

Han-nah
26.04.2022 3 z 5

Věřím v něco mezi nebem a zemí. K zamyšlení je toho v knize dost. Jelikož jsem si knihu vybrala náhodně, doporučila bych se v prvé řadě podívat na konec knihy, kde je profesní životopis agentů zvláštní jednotky a pracovní životopis zaměstnanců Útočiště a vysvětlení paranormálních schopností. Vše z toho autorka dovedla vytěžit.
Zkusím začít číst knihy od začátku této série.

jarkaska
26.02.2022 5 z 5

Další pěkná kniha ze série o agentech FBI. Četla se mi moc dobře, takže každá volná chvilka byla využita. Líbilo se mi také, že zde bylo uvedeno i to, v které knize jsme se s agentem již setkali.

Kniha Mrazivá pouta v seznamech