Mrazivé hříchy přehled

Mrazivé hříchy
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33156/bmid_mrazive-hrichy-nWd-33156.jpg 4 75 75

Noah Bishop, agent FBI série

V řece pod městečkem Grace se začínají objevovat mrtvoly. Jejich těla jsou navenek neporušená, ale všechny kosti jsou rozdrcené na prášek. Agent FBI Bishop tuší, že za neobvyklými zločiny stojí psychopatický vůdce sekty Církev věčného zatracení, avšak nemá sebemenší důkaz. Proto se senzibilka Tessa vydává za bohatou vdovu a jako nástraha se vypraví do jámy lvové.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

Blood Sins, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivé hříchy. Přihlašte se a napište ho.

petraj30
01.08.2022 3 z 5

Všechno už bylo řečeno pode mnou.
Podle té "žhavé obálky" bych si myslela, kdoví co, ale tady neproběhla ani obyčejná pusa. Čtení o sektě mě trochu odpuzovalo, ale dalo se to zvládnout, hlavně s pevným Bishopovým týmem. Konec byl pro mě až nepochopitelný, odehrálo se tu moc náhod najednou a taky jejich nesmrtelnost mi už přijde lehce okoukaná.
Bylo to opravdu dobré čtení, ale při některých situacích jsem kroutila hlavou usmívala se

jarkaska
19.02.2022 4 z 5

Opět zajímavý příběh, i když sekty moc nemusím. Jinak se kniha četla velmi dobře. Čekala jsem, jak to dopadne.

petulik330
15.01.2021 5 z 5

Podle mě je tento díl lepší než ten předcházející. Kniha obsahovala pro mě akorát dost napětí i kriminální zápletky.
S každou další stranou jsem čekala na to, jak se bude děj dále vyvíjet.

Kniha Mrazivé hříchy v seznamech

Kay Hooper