Noc jako stvořená pro nevěru přehled

Noc jako stvořená pro nevěru
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394150/bmid_noc-jako-stvorena-pro-neveru-aib-394150.JPG 4 256 256

2. vyd. Manželství je bezproblémové a šťastné do okamžiku, kdy se hrdina náhodně setká s atraktivní a inteligentní vdovou, vedle které mu jeho oddaná a hodná manželka připadá fádní. Je odhodlán se za každou cenu rozvést a svou milenku, která ostatně do nového manželství nijak nechvátá, teprve po svatbě vychovat k obrazu své bývalé ženy. Tragikomický příběh, v němž autorka hojně využívá svých zkušeností klinického psychologa, vrcholí překvapivým, ironickým obratem v mužově životě a o jeho vystřízlivění a další osud se nakonec postará úplně jiná žena.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noc jako stvořená pro nevěru. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (58)

Kami33
12.08.2024 4 z 5

Potřebovala jsem odlehčení jako protiklad ke všem detektivkám a thrillerům, které obvykle čtu. Nehledejte zde nějakou tajemnou zápletku, akční děj, kladné hrdiny. Odmyslete si politické narážky a jen se v klidu bavte.

pedroK
12.07.2024 5 z 5

Báječná kniha na dovolenou. Přečteno rychle,ale vážně se pobavíte nad tím,čeho je padesátileté ego schopno. Doslov jsem jen prolétla,abych se přesvědčila o tom, že politické rozbory si paní Frýbová mohla v knihách odpustit, tady stejně jako v jinnych dílech.
Jestli jste četli Falešné hráče,určitě si pamatujete Jožína Skřeta. Mojmoušek je z podobného těsta, to Drahulínkovo vaření jsem mu ze srdce přála, každé jedno kuřátko vyčvachtané v papiňáku.. :)) Pobavíte se


rodak
17.03.2024 5 z 5

Já se vždy u p Frýbové strašně bavím.Tohle byla pro mne asi poslední její kniha,která se dá číst.Pak strašně tahala do knih politiku viz Klaus apod.Ty její manželské peripetie v tvorbě zvládala na výbornou.Zde Mojmír, to bylo fakt pako.Ale ty ženské mu ukázaly...Knihu jsem přečetl a jsem velmi spokojený.Nejvíc z její tvorby se mi líbí Falešní hráči a Z neznámých důvodů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Noc jako stvořená pro nevěru v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených423x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených22x
v Knihotéce155x
v Chystám se číst60x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x