Noc trifidů přehled

Noc trifidů
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206653/bmid_noc-trifidu-TBS-206653.jpg 4 687 687

Trifidi série

< 2. díl

Kniha volně navazuje na známé literární dílo Johna Wyndhama Den trifidů. Je psána v ich-formě, vypravěčem je David Masen, syn Williama Masena. Dílo vyhrálo v roce 2002 Cenu Augusta Derletha. Z anglického originálu „The Night of the Triffids“ vydaného nakladatelstvím Hodder & Stoughton (A division of Hodder Headline) 2001 přeložil Petr Kotrle. Obálku namaloval Chris Moore, grafickou úpravu provedlo Vertigo a.s. 1. vydání Pozn.: ISBN je uvedené podle impresu. V tiráži je neplatný kód 80-85911-32-0.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Polaris

The Night of the Triffids, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noc trifidů. Přihlašte se a napište ho.

DarylDixon
19.12.2024 4 z 5

Už to sice není tak hektické a napínavé, ale i tak to má své napětí a drama. Celkem povedené pokračování z pera Simona Clarka.

Denny456
30.09.2024 4 z 5

Velmi povedené pokračování absolutní legendy.Je pozitivní, že autor nenavazoval přímo, ale posunul se v čase a obstaral si nové hrdiny a dokonce i převážně nové prostředí. Bylo to jistě ku prospěchu. Také vyústění knihy je zajímavé. Tak třeba se do tohoto světa zkusí pustit někdo další, což kniha naznačuje. :)

Bašťák
04.08.2024 4 z 5

Důstojné pokračování trifidí kultovky. Zabijácké rostliny dál okupují svět, a zbylé lidstvo ani tváří tvář této apokalypse nezapomíná na vzájemnou rivalitu a touhu ovládnout svět podle svého. A tak je vlastně stále ...na začátku.
Druhý díl podle mě rozhodně odhalil značný potenciál postapo světa "Velkého oslepnutí a příchodu trifidů". Klidně bych se nebránil dalším pokračováním.

Kniha Noc trifidů v seznamech

v Přečtených1 012x