Noci mojí smrti přehled

Noci mojí smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519576/bmid_noci-moji-smrti-CLg-519576.png 4 6 6

Dokážeš se zastavit? Dřív, než to udělá smrt? Celý život se za něčím ženeš. Jenže co když jdeš špatným směrem? Co když to, co hledáš, uvidíš teprve tehdy, když se zastavíš? Máš dost odvahy? Silný a pravdivý příběh české autorky, která se snažila příliš. Musela projít těžkou nemocí, pustit všechna svá přání i touhy a nakonec přijmout svoji vlastní smrt. Ne každý z nás musí projít stejným peklem, aby pochopil... více na marta-v.cz... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noci mojí smrti. Přihlašte se a napište ho.

gabriela8704
25.11.2023 5 z 5

Není nic horšího než uspat veškeré emoce. Nedělejte stejnou chybu. Možná budete plakat, možná budete nazlobeni nebo se budete bát. Ale dovolte si ty emoce nechat proudit tělem. Naučte se pracovat s emocemi než je zavírat do temných komor a dělat, že neexistují. Nemusíte dojít až do rukou lékařů. Emoce nemáme proto, abychom je ignorovaly.Kniha mluví jasně a optimisticky, přesto velice otevřeně.

Kniha Noci mojí smrti v seznamech

Autorovy knížky

Marta V.