Noční dům přehled

Noční dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535213/bmid_nocni-dum-660462c260ec5.jpg 3 362 362

Nesbo v novém žánru! Thriller s hororovými prvky, který vás pohltí. Čtrnáctiletému Richardovi, který se po tragických událostech přistěhoval k tetě a strýci do městečka Ballantyne, se smůla lepí na paty. Když přemluví spolužáka Toma, aby z telefonní budky někomu náhodně zavolal a vystřelil si z něj, vypadá to jako nevinná lumpárna. Jenže sluchátko vzápětí Toma sežere. Richardovi nikdo nevěří a po zmizení dalšího spolužáka ho čeká pobyt v nápravném zařízení. Jak dokáže, co se doopravdy stalo? A není náhodou všechno úplně jinak?... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

Natthuset, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční dům. Přihlašte se a napište ho.

Miliarda
včera 5 z 5

Nesbo se vydal do nového žánru a jako vždy si s tím poradil mistrně. Vytvořil svižný příběh plný akce, nečekaných zápletek a zajímavých postav, který má rychlé tempo a je velice čtivý. Samozřejmě některé drobnosti by to chtělo doladit, ale jako prvotina v žánru hororu se Noční dům může pyšnit nadstandardní kvalitou

Verrrunka
včera 4 z 5

No kdyby to nebyl Nesbø, tak bych po tom kvůli anotaci určitě nesáhla, žánr hororu mě kromě Kinga míjí velkým obloukem…

…. ale to bych teda dost litovala!
Po prvních stranách jsem si teda říkala, co tohle bude za šílenost, ale pak to nabralo takový směr, že jsem nechtěla přestat číst, abych tomu přišla na kloub.
Je to šílené, zamotané, bizarní ale velice čtivé!
A taky krátké :-) takže pokud chcete trochu vykročit ze svoji čtecí komfortní zóny, dejte tomu šanci.

Missy666
28.10.2024 3 z 5

Obálka knihy mi evokuje pocit, který jsem při jejím čtení měla. "Haló, Harry Hole, kde jsi? Vrať se, prosím!" Tohle bylo fakt divné..

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)

31.07.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (29. týden)

24.07.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Noční dům v seznamech