Noční klub Mars přehled

Noční klub Mars
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423152/bmid_nocni-klub-mars-G0G-423152.jpg 4 101 101

Devětadvacetiletá striptérka Romy Hallová byla odsouzená k dvěma doživotním trestům za to, že zabila svého stalkera. Romy se musí naučit žít ve společnosti tří tisíc žen v otřesném prostředí plném násilí a nějak se smířit s odloučením od sedmiletého syna. Časem se s několika spoluvězeňkyněmi sblíží a vytvoří s nimi novou „rodinu“. Přemýšlí o některých svých rozhodnutích i o tom, proč se jí život tak vymkl. Zlomový okamžik nastává ve chvíli, kdy se dozvídá, že matka zemřela při autonehodě a syn bude dán k adopci.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo

The Mars Room, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční klub Mars. Přihlašte se a napište ho.

bob0985
03.03.2024 5 z 5

Dokážu pochopit, že edice AAA od Arga není pro každého. Mně se kniha líbila. Zapůsobilo na mě, když se Conan zmínil o dobrých lidech - začal jsem příběh vnímat víc s ohledem na jednotlivé osoby, než jako nahlížení do života ve věznici. Tradičně mě zaujme, když je příběh popsán i očima jiného hrdiny.

Zaujalo mě, že někdo hodnotí knihu jako “odpad, když se přizná, že ji vlastně vůbec nečetl. Podle titulku si udělají názor na celou věc :-). To bych čekal na sociálních sítích, nikoli tady.

Dunkelhell
14.01.2023 ztráta času

Roman jsem cetl na doporuceni, podle recenzi na obalce dokonce genialni dilo. Precetl jsem par stranek - nezaujalo, zkusil jsem to uprostred, opet nic a jeste par stranek zaveru a mam jasno: ........................................................................................................... (nutna autocenzura). Me imho hodnoceni: odpad!

Louisareading
31.03.2022 2 z 5

Fakt jsem se snažila, ale na chuť jseem tomu textu ani příběhu nepřišla. Jedno klišé za druhým, předvídatelné myšlenky, plochý jazyk, nudný děj. Skončila jsem asi čtyřicet stránek před koncem, protože jsem už prostě nechtěla marnit čas.

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020

Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020

Kniha Noční klub Mars v seznamech