Perutě noci přehled

Perutě noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412393/bmid_perute-noci-eRW-412393.jpg 4 51 51

Noční labuť série

< 2. díl

Svět je v ohrožení. Křehkou rovnováhu mezi magickými frakcemi narušila sekta zrádců, kteří se ve snaze zničit Řád i Konkláve nezastaví před ničím. Frakce jsou nuceny spojit síly. Vojenské výpravě do města obleženého démony velí nekromantka Nix a rytíř Beilen. Kromě mrtvých ožijí i dávné sympatie a mezi veliteli přeskočí jiskra. Jenže láska mezi černokněžnicí a rytířem se trestá smrtí. Rozhodnutí, zda dát přednost vyšším politickým zájmům, nebo vlastnímu štěstí, nebude vůbec lehké. Zvlášť tváří v tvář hordám netvorů v ulicích plných krve. Druhý román z Accadu – temného magického světa spisovatelky Zuzany Hartmanové.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perutě noci. Přihlašte se a napište ho.

dpxcz
15.09.2024 3 z 5

Natěšený z prvního dílu jsem se pustil i do pokračování a tentokráte už jsem neměl pochyb, že cílovka je dívčí náctileté publikum. Hlavně první půlka je samá romantika až červená knihovna. Za mě tedy horší než první díl, ale rychle jsem dočetl.

jitka_dankova
10.04.2023 5 z 5

Ve druhém dílu ze života nekromantky Nix jsem se naplno dočkala toho, co jsem v první díle postrádala: romantiky, zklidnění a rozvláčnosti a řešení vztahů. Skvělé, bylo to pohlazení pro moje srdce. A naprosto chápu rozčarování, které se zmocní těch, kdo se zhlédli spíše v té akci a drsnosti prvního dílu :-) Tohle už je prostě čtení pro romantické holky, no, a všichni, kdo si oblíbili drsnou stránku Nix, asi musí protočit oči.
Oceňuji, jak se všechny prvky z nesouvisejících povídek z prvního dílu nakonec tak závratně propojilly a každá maličkost získala na významu, smekám před tou propracovaností a oceňuji ji. Jen asi budu potřebovat tak dvojí nebo trojí čtení, než mi dojde, co že přesně se to na konci vlastně stalo.

hanzmb
08.07.2021 3 z 5

1. díl mě nadchl a o to větší bylo zklamání. Těšil jsem se, jak hlavní hrdinové vyřeší situaci mezi jednotlivými skupinami čarodějů. Místo popisu zajímavého světa byla ale 1. půlka o tom, jak ona chce jeho, on ji, ale osud jim nepřeje. Pak se to sice nadějně rozjede, ale vše dorazí závěr. Jestli byl začátek typický YA, tak konec je z Večerů pod lampou.

Kniha Perutě noci v seznamech

2020  86%Před bouří