Noční můra přehled

Noční můra
https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/8218/bmid_nocni-mura-NZJ-8218.jpg 4 67 67

Manželé Kara a Steve Marshallovi se rozhodnou přestěhovat kvůli Stevově práci. Proto musí prodat svůj dům. To se však nelíbí jejich sedmnáctileté dceři Lindsay, která nechce o stěhování ani slyšet. Hned po první prohlídce domu zájemci o koupi má Lindsay divný pocit a následující den beze stopy zmizí. Pátrání rodičů i policie je bezvýsledné. Steve navíc zemře při nevysvětlitelné nehodě a Kara zůstává zcela sama. Pak se s Karou spojí Patrick, který také přišel o celou rodinu při záhadném požáru.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Deus

Perfect Nightmare, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční můra. Přihlašte se a napište ho.

lucia0482
07.03.2023 4 z 5

Toto bola posledná kniha od Johna Saula, ktorá ma čakala. Po knihe Nemilovaní som bola pripravená na ďalšie famózne čítanie,ale ostala som trochu sklamaná. Začiatok knihy sa mi dosť vliekol a chvíľu mi trvalo, kým ma dej oslovil. Napokon sa z toho vykľulo celkom dobré psycho a koniec ma dosť prekvapil. Nie je to pre mňa to najlepšie od Johna Saula,no stojí to za prečítanie.

mona.benny
29.12.2020 5 z 5

Super námět, dobře pojatý příběh. Doporučuji, pro silnější povahy. Představa co dívky zažívají bylo opravdu psycho.

NADEI
03.11.2020 4 z 5

Dobře napsané a čtivé psycho.

Kniha Noční můra v seznamech

John Saul