Normální zázraky přehled
Irena Obermannová
Také se pořád někam ženete? Děláte spousty věcí, které jsou nesmírně důležité? Vykašlete se na to! Snadno pak totiž přehlédnete každodenní zázraky. Právě to se děje hrdinům této knížky. Pojďme se chvíli zastavit a jen tak snít. Nebo si číst. Nebraňme zázrakům. Nechme je, ať se dějí.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Normální zázraky. Přihlašte se a napište ho.
Knížka není žádný zázrak a ve většině příběhů se k zázraku ani neschyluje. Naopak velká část povídek vypráví o problémech normální hledačky dokonalého partnera včetně sexu, sebevědomě hlásající, že partnera nepotřebuje. Jen několik málo povídek je výborných, nápaditých a stojí znovu za přečtení. Z této nevyrovnané směsice vzniká mé vcelku průměrné hodnocení této knihy.
Zprvu jsem byla zklamaná. Netušila jsem, že se jedná o sbírku povídek. Ale nečetlo se to špatně. Některé se mi líbily víc, některé míň a jako celek pro mě průměrné čtení.
Kniha Normální zázraky v seznamech
láska partnerské vztahy rozvod rodinné vztahy emancipace osamělost život bez partnera (singles)
Část díla
- Biožena
- Blbouni
- Čarodějnice
- Červená a černá taška, povídka o strachu ze života
- Co je psáno, to je dáno
2011 | Tajná kniha |
2021 | Babička |
2004 | Deník šílené manželky |
2004 | Matky to chtěj taky |
2017 | Dobré duše |
Průměrné povídky, žádný zázrak.