Normální zázraky přehled

Normální zázraky
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211324/bmid_normalni-zazraky-211324.jpg 3 49 49

Také se pořád někam ženete? Děláte spousty věcí, které jsou nesmírně důležité? Vykašlete se na to! Snadno pak totiž přehlédnete každodenní zázraky. Právě to se děje hrdinům této knížky. Pojďme se chvíli zastavit a jen tak snít. Nebo si číst. Nebraňme zázrakům. Nechme je, ať se dějí.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Normální zázraky. Přihlašte se a napište ho.

Hakl54
04.07.2023 3 z 5

Průměrné povídky, žádný zázrak.

KnihovniceVěra
24.10.2017 3 z 5

Knížka není žádný zázrak a ve většině příběhů se k zázraku ani neschyluje. Naopak velká část povídek vypráví o problémech normální hledačky dokonalého partnera včetně sexu, sebevědomě hlásající, že partnera nepotřebuje. Jen několik málo povídek je výborných, nápaditých a stojí znovu za přečtení. Z této nevyrovnané směsice vzniká mé vcelku průměrné hodnocení této knihy.

veronie
10.07.2015 3 z 5

Zprvu jsem byla zklamaná. Netušila jsem, že se jedná o sbírku povídek. Ale nečetlo se to špatně. Některé se mi líbily víc, některé míň a jako celek pro mě průměrné čtení.

Kniha Normální zázraky v seznamech