Nositelé dubového listu přehled

Nositelé dubového listu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541937/bmid_nositele-duboveho-listu.jpg 5 1867 1867

Hraničářův učeň série

Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Oakleaf Bearers/The Battle for Skandia, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nositelé dubového listu. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
včera 5 z 5

Nevím co k tomu ještě psát super doporučuju

LukasB.453
11.03.2025 3 z 5

ježišmarjá, jak se množej? má někdo z hrdinů knihy nějakou rodinu? nebo se partenogenezujou?
a překlad je úplný češtinářský skvost! tedy netuším, jestli za to může překladatel, korektor nebo jestli už originál byl tak jazykově přebohatý, ale imrvére je něco "mohutné" a furt někdo "heká". jeden by se snad i obával, co je to za žánr a jestli je to skutečně určeno pro dětského čtenáře.

a palec nahoru Lexovi (tedy vlastně Matoušovi, ale pro mě to bude furt Lexa), který namlouval audioknihu, a jako vtípek tam v prvních kapitolách vpašoval nad rámec textu pár slovíček, takže je jemně naznačeno, že unesená princezna přehozená přes sedlo koně si přišla na své drncáním a třením o hrušku sedla. tatínky vystavené poslechu to pobaví.

ale abych jen nedržkoval a nehaněl, má to spád a je to dobrý dobrodružný příběh. takže tři hvězdy.

marketa3815
16.02.2025 4 z 5

Tento díl se naší desetileté dceři opět líbil, ocenila, že nepřátelství, pod tlakem událostí, vyústilo ve vzájemnou spolupráci.

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel.

Kniha Nositelé dubového listu v seznamech

v Přečtených3 106x
v Mé knihovně525x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)