Notářský pitaval přehled
Jiří Brázda
Zajímavé příhody z autorových zážitků se většinou týkají majetkových převodů, dědictví a vůbec posledních věcí člověka - prostě událostí, kdy se nejvíce projevují kladné i záporné vlastnosti lidí. notář bývá svědkem upřímného smutku i pokrytectví, slušnosti i nečestnosti, rozumu i pošetilosti, štědrosti i hrabivosti, lásky i nenávisti. Třicet pět pestrých případů pitavalu odráží dlouhá léta bohaté notářské praxe. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 24-001-87 .... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Notářský pitaval. Přihlašte se a napište ho.
Autor sa snažil zaplniť dieru v literatúre čo sa týka námetu - kniha o notároch a ich prípadoch. Chcel priblížiť prácu na československých vidieckych notárskych úradoch.
Oceňujem snahu , ale musím priznať, že ma kniha nezaujala .Možno je to ale tým , že stále sledujeme a čítame zahraničné diela plné špekulácií, intríg a zaujímavých obratov v dedičských konaniach a rozvodoch a táto kniha poskytuje len také ,, obyčajné,, príbehy./ asi obraz doby v ktorej bola kniha písaná./
Kniha Notářský pitaval v seznamech
1987 | Notářský pitaval |
1992 | Nový notářský pitaval |
1986 | Majetkoprávní jednání občanů |
Tak tahle knížka je úžasná :-) moc mě bavilo jí číst..