Nová kuchárka přehled
Eva Mazurová , Eduard Brhlík , Juraj Romaňuk
V publikácii Nová kuchárka prinášame predpisy na prípravu rozličných druhov pokrmov. Známe a oblúbené pokrmy sú spestrené novými doplnkami a netradičnými spojeniami, ktoré zodpovedajú modernému kuchárskemu umeniu. Kapitoly: Prehľad odporúčaných dávok energie, Prehľad energetických hodnôt vybraných druhov potravín, Technológia prípravy pokrmov, Predkrmy zo zeleniny, vajec a rýb, Polievky, Vložky a závarky do polievok, Hovädzie, teľacie, bravčové, baranie, mleté mäso, Vnútornosti a droby, Hydina, Zverina, Ryby, Minútky, Pokrmy z vajec, zeleniny, húb a syrov, Prílohy a doplnky k hlavným jedlám, Múčne pokrmy a múčniky, Plnky a krémy, Polevy, Studené pokrmy, Ovocie. Prvé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 50.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1981 , Osveta (Martin)Originální název:
Nová kuchárka, 1981
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nová kuchárka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nová kuchárka v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 17x |
Stará dobrá kuchařka mojí maminky