Nové časy přehled

Nové časy
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477880/bmid_nove-casy-LsV-477880.jpg 4 505 505

Kaviareň U anjela série

1. díl >

KAVIAREŇ S BOHATOU TRADÍCIOU - STATOČNÁ RODINA - ZAKÁZANÁ LÁSKA Wiesbaden 1945. Mladá Hilda nevie uveriť svojmu šťastiu. Vojna sa skončila a kaviareň U anjela zostala ako zázrakom neporušená. Napriek všetkým prekážkam chce, aby sa tento rodinný podnik znovu stal obľúbeným miestom stretávania významných osobností, ako to bolo v minulosti. Čoskoro sa však vyskytnú prvé konflikty. Keď do kaviarne príde krásna mladá žena a predstaví sa ako jej sesternica Luisa, vzbudí to u Hildy nedôveru. Kto je táto záhadná Luisa, ktorá sa do Wiesbadenu pretĺkla až z Východného Pruska? Narastajúca rivalita medzi obidvoma ženami narúša harmonickú atmosféru v kaviarni. Napokon však Hilda a Luisa zistia, že majú čosi spoločné: tajomstvo z vojnových čias, ktorého sa neprestali obávať...... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , Aktuell

Eine neue Zeit, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nové časy. Přihlašte se a napište ho.

lenyleny
05.01.2025 4 z 5

Od autorky jsem ještě nic nečetla. Její styl vyprávění mi sedí , příběh se mi líbil a tak určitě budu pokračovat v čtení dalších dílů i sérií.

ivousekk
08.12.2024 3.5 z 5

Nebylo to spatne, ale od autorky jsem cetla uz lepsi. I podle hodnoceni jsem cekala lepsi zazitek.
Uplne mi nesedlo vypraveni z pohledu ruznych postav. A kdyz uz, tak jich melo byt mene. Taky spousta vaty a popisu okolo, dost to ubiralo na dynamice. Dam jeste sanci dalsimu dilu, snad to bude lepsi.

Vojslava
25.10.2024 3 z 5

Silnější tři, ale příběh se poněkud vleče, hodně klišé, hodně modelových situací, aby bylo popsáno maximum problémů těsně poválečného Německa, stejně typizované postavy, které si - aspoň u mne - zatím příliš sympatií nezískaly, ale jako zběžné čtení do metra to ušlo. Určitě vezmu do ruky i další díly, základní linie bude asi Hilda a Louisa a případné děti, ráda se dozvím, jak tradičně příběh bude pokračovat...

Knižní novinky (34. týden)

23.08.2021

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

Kniha Nové časy v seznamech