Čínská medicína ve službách vrahů přehled

Čínská medicína ve službách vrahů
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426620/mid_cinska-medicina-ve-sluzbach-vrahu-OuP-426620.jpg 3 13 13

Nové případy soudce Ti série

Smrt člena císařského dvora vyvolá povyk, protože panuje podezření, že se ho opovážil otrávit jeden z lékařů. Vyšetřováním vraždy je pověřen soudce Ti, který se proto vydává do Velké lékařské služby, světově ojedinělé instituce, jež shromažďuje veškeré lékařské vědění a vzdělává ty nejlepší odborníky v císařství. Soudce Ti tentokrát pronásleduje vraha, který je vysoce inteligentní, znalý ve svém oboru, a o to nebezpečnější. Během pátrání soudce čtenáře seznamuje s pozoruhodnými taji čínské medicíny, od akupunktury po bylinky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čínská medicína ve službách vrahů. Přihlašte se a napište ho.

bagel
03.01.2022 3 z 5

Bylo to až moc zamotané, víc mě bavilo pozadí příběhu týkající se čínské medicíny, úřednického aparátu a jídel.

MirrorIsis
27.02.2021 2 z 5

Hodně mlhavé, trochu povrchní, knihu jsem sice přečetla, ale další asi jen v těžké absenci jakékoliv další knihy.

mr.Zdenek
15.07.2020 4 z 5

Zajímavé čtení o zvycích ve staré Číně, okořeněné o poněkud zamotanou detektivní zápletku.

Kniha Čínská medicína ve službách vrahů v seznamech