Bez stopy přehled
Lone Theils
Novinářka Nora Sandová série
1. díl >
Novinárke Nore Sandovej sa na polaroidových fotografiách, ktoré vypadli z obstarožného kufra, hneď čosi nezdalo. Potom si však spomenula – tie dievčatá, chovankyne detského domova, sa pred rokmi bez stopy stratili na trajekte z Kodane do Anglicka. A keď na kufri objavila ceduľku s menom anglického sériového vraha Billa Hixa, už jej nič viac nebolo treba. Dostane povolenie a pustí sa do vyšetrovania dávno zabudnutého prípadu. Myslí si, že napíše článok roka!... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2016 , Ikar (SK)Originální název:
Pigerne fra Englandsbåden, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez stopy. Přihlašte se a napište ho.
Mě se to líbilo moc. Souhlasím, že to klidně mohlo být kratší, ale zas na druhou stranu, takhle si čtenář může vychutnat příběh z několika úhlů. Další díl už se mi ale přiznám se nelíbil.
![LenDa70 LenDa70](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Některé pasáže byly zbytečně překombinované nebo dějově zbytečné. Dlouho trvalo, než jsem se začetla.
Pak to mělo spád, konec si zasloužit lépe zpracovat.
Knižní novinky (29.5. - 9.6.)
30.05.2017
Kniha Bez stopy v seznamech
v Přečtených | 1 456x |
v Mé knihovně | 469x |
moře a oceány záhady thrillery sérioví vrazi zmizení lidí dánské detektivky thrillery pro ženyAutorovy další knížky
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
Mně osobně se kniha líbila, četla se dobře, neztrácela jsem se. Děj pro mě osobně napínavý byl, kniha měla spád.