Nový Prostor. 20 let spolu přehled

Nový Prostor. 20 let spolu
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421169/bmid_novy-prostor-20-let-spolu-OE7-421169.jpg 5 5 5

Výpravná kniha mapující 20 let historie Nového Prostoru. Jeho prodejců, tvůrců, čtenářů a podporovatelů. Časopis Nový Prostor je v Česku unikátní street paper, jehož pouličním prodejem získávají obživu lidé, kteří se ocitli na ulici často ve velmi těžké životní situaci. Pobočky časopisu s výdejními místy a zázemím pro prodejce fungují v Praze, Brně a dalších větších městech v Čechách i na Moravě a kromě časopisu své prodejce podporují mnoha aktivitami, aby jim pomohli začlenit se zpět do společnosti. Letos časopis Nový Prostor slaví 20 let, za kterých pomohl více než 5 200 lidem v nouzi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový Prostor. 20 let spolu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Shindo
27.03.2020 5 z 5

NP mám rád. Nejde len o obyčajný časopis, ktorý si kúpite niekde v stánku a vyhodíte, NP má omnoho hlbší zmysel. Vždy, keď môžem, "svojich" predajcov podporím.
Aj preto som si kúpil knihu a bol som príjemne prekvapený. Ako už názov napovedá, kniha mapuje 20 rokov NP - a že to niekedy boli roky drsné. Bolo zaujímavé sledovať, čo všetko vlastne NP tvorí a tvorilo; ľudí, ktorí ho v priebehu rokov vytvárali a tvarovali až dospel do svojej dnešnej podoby.
Pocit, že ste kúpou knihy možno prispeli svojmu predajcovi na pár dní nocľahu je "len" pridaná hodnota.

juleska
25.09.2019 5 z 5

Jsem řekla bych fanynka NP, kupuji ho (a čtu) od prvního čísla (ještě pod názvem Patron). Takže kniha mě nemohla minout.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nový Prostor. 20 let spolu v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst2x