Nozaki, mistr romantiky 1 přehled
Izumi Cubaki (p)
Nozaki, mistr romantiky série
1. díl >
Čijo už je dlouho zakoukaná do svého spolužáka Nozakiho. Když se mu však konečně rozhodne vyznat, dojde k velkému nedorozumění. Ukáže se, že drsňácky vypadající Nozaki je ve skutečnosti autor šódžo – romantické mangy pro dívky. A Čijo si splete s neodbytnou fanynkou. Ta však popadne příležitost za pačesy a stane se jeho asistentkou. Přece není možné, aby byl vůči romantice ve skutečném světě imunní! A tak začíná zábavný kolotoč potřeštěných situací…... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Gekkan shoujo Nozaki-kun 1
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nozaki, mistr romantiky 1. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Popravdě jdu proti proudu. Podle mě to byla hrozná, naprosto chaotická blbost absolutně o ničem. Žádná romantika v tomu vůbec nebyla a navíc byly postavy neustále nakreslené rozčilené a neměly k tomu podle mě důvod. Navíc to byla první knížka, která se četla odzadu dopředu, takže to bylo dost nepraktické.
Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)
19.05.2024
Kniha Nozaki, mistr romantiky 1 v seznamech
2024 | Nozaki, mistr romantiky 1 |
2024 | Nozaki, mistr romantiky 2 |
2024 | Nozaki, mistr romantiky 3 |
2024 | Nozaki, mistr romantiky 4 |
2024 | Nozaki, mistr romantiky 5 |
Jako nadšený otaku-romansu jsem se skřípěním zubů první díl dočetl a věnoval neteři. Tohle šódžó je pro cca 11-14 let a v příběhu jsem nenašel nic zajímavého. Na trhu je tolik lepšíh romantických titulů, stačí si jen vybrat.