Nuda v Brně přehled
Vladimír Morávek , Jan Budař
Knižní podoba "Lvy" ověnčeného filmu Vladimíra Morávka a Jana Budaře. Obsahuje scénář filmu včetně nepoužitých nebo vystřižených nebo nikdy nenatočených scén, několik úryvků z deníku režiséra, CD s hudbou k filmu a všechny fotografie , co je při natáčení pořídil Čestmír Kopecký. Scénář k filmu získal Českého lva 2003 za nejlepší původní scénář roku.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nuda v Brně. Přihlašte se a napište ho.
![annettka1098 annettka1098](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/138964/m_annettka1098.jpg?v=1717018494)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Neviděla jsem film a nečetla jsem o co se jedná. Sáhla jsem po knize kvůli výzvě, téma Brno. Ze začátku super a říkala jsem si “to si pak i pustím film”, ale konec byl na mě už moc překombinovaný. Mohlo to klidně skončit méně dramaticky.
![danny_21 danny_21](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/108025/m_danny-21.png?v=1729584638)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha je prakticky filmovým scénářem povedeného stejnojmenného filmu o slabomyslném Standovi a plaché Olze - 75 %
Kniha Nuda v Brně v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
Film mě moc neoslovil, kniha je prakticky stejná, ale je doplněná fotografiemi a postřehy z natáčení.