Nymfomanka přehled

Nymfomanka
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491240/bmid_nymfomanka-0Ru-491240.jpg 4 143 143

„Skousnu rty a nervózně se rozhlížím. Touha po sexu je tak silná, že sotva dýchám. Jako by se mi něco usadilo na hrudním koši a stále silněji mě dusilo. Jako by se mě zmocnila nějaká můra.“ Anita je závislá na sexu. Benzinové stanice, bary, pánské toalety – každé místo je dobré, aby na něm svedla muže. A ti téměř nikdy neodmítnou. Celá léta žije na hraně. Časem ztrácí všechno: syna, dům i každou další práci. Zoufale touží po něčí blízkosti, nedokáže však u sebe nikoho udržet. Palčivá touha po sexu způsobuje, že všechno ostatní ztrácí svou důležitost. Zoufalá touha po něčí blízkosti a touha po příležitostném sexu jí vzaly všechno. Přesto stále bojuje o důstojnost a lásku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red

Nimfomanka, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nymfomanka. Přihlašte se a napište ho.

Mikiem
20.09.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila až na některé poměry dopadla docela ještě Anita dobře,dávám plus

w.d.taylor
22.06.2024 4 z 5

Bylo mi líto hlavní ženské protagonistky a ne jednou mi ukápla slza.
Ano příběh má své chyby, ale já to viděla hlavně jako dobrou knihu a přečetla jsem ji za velmi krátký čas.

Janiss_89
24.03.2024 1 z 5

Byl to děs. Jak nějaký životopis ztracené existence. Moc nechápu to vysoké hodnocení. Jsem ráda, že jsem to koupila ve výprodeji za 49,- jinak by mě ty vyhozené peníze dost štvaly.

Kniha Nymfomanka v seznamech