Stopa rysa přehled
Kerstin Signe Danielsson , Roman Voosen
Nyströmová & Forssová série
< 10. díl
Indiánské léto ve Smalandu. Krátce předtím, než padne dlouho očekávaný rozsudek o budoucnosti rozlehlé přírodní rezervace, vrcholí protesty proti odlesňování. V politicky vypjaté situaci nahlásí zoufalá učitelka pohřešování mladistvých účastníků školní exkurze. Rozbíhá se rozsáhlá pátrací akce, a když je konečně nalezena traumatizovaná dívka, ujímají se vyšetřování také komisařky Ingrid Nyströmová a Stina Forssová. S prudkou změnou počasí nastává nelítostný závod s časem...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2023 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Die Spur der Luchse, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopa rysa. Přihlašte se a napište ho.
Knížka ve mně vyvolala rozporuplné pocity. Autoři se zřejmě v psaní střídali. Určité části byly napsané čtivě, další kapitoly se vlekly a nebavily mě. Přesto jsem dočetla, ale velké nadšení čtení nedoprovázelo.
Hospodyně, Noční host a další knižní novinky (25. týden)
18.06.2023
Kniha Stopa rysa v seznamech
Super příběh od mé oblíbené autorské dvojice.
Jejich knihy jsou stále velmi čtivé a nápadité i když už mají na kontě desátou knihou v sérii. Výborně vystavěná zápletka, dobře popsané vyšetřování a na konci do sebe vše skvěle zapadne. Mohu jen doporučit a těšit se na další díl.