O chytré kmotře lišce přehled
Josef Lada
V hájovně U Pěti buků se nevedlo bystrému liščeti špatně. Od lidí se naučilo mluvit, číst i psát. Ale když vyrostlo, chtělo do světa. Tak liška utekla a zabydlela se v blízkém lese. A protože byla nejen chytrá, ale i vynalézavá a odvážná, pustila se do neuvěřitelných dobrodružství. Jakých? To už se dozvíte ve veselém vyprávění Josefa Lady, doprovázeném jeho báječnými obrázky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O chytré kmotře lišce. Přihlašte se a napište ho.
![šlejfířka šlejfířka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další knížka mého dětství kterou díky mně babička uměla skoro nazpamět.Stále četla a četla až jí jen vyprávěla.
![topi80 topi80](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Mluvící zvířata jsou, jak se zdá, specialitou Josefa Lady. Takže nejen kocour Mikeš se svými vypečenými hrusickými kumpány, ale též liška dokáže zažít spoustu veselých příhod a udělat docela slušnou kariéru. Zatímco Mikeš to dotáhl na ředitele cirkusu, Chytrá kmotra liška se stala... Ale to už by byl spoiler. Více jsem se rozepsal v článku, který najdete v sekci Recenze.
Kniha O chytré kmotře lišce v seznamech
v Mé knihovně | 307x |
2009 | ![]() |
2005 | ![]() |
2007 | ![]() |
2004 | ![]() |
2007 | ![]() |
Veselé příhody a nádherné ilustrace.