Blízko plamene přehled

Blízko plamene
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404459/bmid_blizko-plamene-4tq-404459.jpg 4 48 48

O'Dwyer série

Cestu do náruče charismatického Connora si našla už spousta žen, ale k jeho srdci se dokázala přiblížit jen Maera, sestřina nejlepší přítelkyně. Maera cítí žár, kterým ji Connor přitahuje, ale obává se ztráty dlouholetého přátelství i své duše. Protože Connor v sobě nese něco temného z minulosti – něco, co může zničit vše, co má rád…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress

Shadow Spell, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Blízko plamene. Přihlašte se a napište ho.

Kudík
10.08.2024 4 z 5

V druhém dílu se opět na skok vrátíme k příběhu dětí Temné čarodějky Sorchy, hlavně se zaměřením na Eamona. Dozvíme se, jaké to bylo strávit pár let u matčiny sestřenice a její rodiny, a dále jaké to je potkat svého staršího praprapra... potomka.
Connora a Mearu jsem poznala již v předchozí části a se znalostí autorky mě jejich osud, a to kolem nepřekvapilo. Meara byla zajímavá žena, protože pracovat v kombinaci s koňmi a dravými ptáky, a také se v současnosti umět ohánět mečem, to není zrovna typické. Díl je rozhodně akčnější a Cabhan více útočí. Šestice si však s jeho záludností nezadá a já už se jen chystám na závěrečnou část a poslední (i první) z párů.

princesse
24.08.2023 4 z 5

Tak druhý díl mám za sebou a třetí před sebou. Opět se to dobře četlo, opět bych měla výhrady a opět se utvrzuji v tom, že fantasy není úplně pro mě. Rozhodně jsem ale zvědavá jak to celé dopadne a to nejen s Cabhanem, ale především s posledním párem Brannou a Finem.

Laf
26.03.2023 4 z 5

Skvělé pokračování. Nechybí zvraty a okamžiky napětí. Tento díl byl napínavější než ten předchozí a navíc to čtení jde svižně a nenudí. Těším se na závěr :)

Kniha Blízko plamene v seznamech