Ohnivé pouto přehled
Nora Roberts
Irsko oplývá legendami a Branna, majitelka krámku Temná čarodějka s voňavým zbožím pro turisty, je nadšeně přiživuje. Statečně se tváří, že jí ke štěstí nic nechybí, i když se skrytě trápí pro Fina, svou pravou lásku. Jenže jejich společné budoucnosti stojí v cestě dávná minulost. Proto se Finn rozhodl odejít a zasvětit život práci. Ale copak práce může vyplnit propastnou prázdnotu?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , AlpressOriginální název:
Blood Magick, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ohnivé pouto. Přihlašte se a napište ho.
Začátkem tohoto příběhu se vracíme do léta 1276, a to když se Soršiny děti alias první trojice, Brannaugh, Eamon a Teagan, vrátila domů.
Opět zde máme naši současnou šestici, která je vlastně druhou a třetí trojicí, kde se příběh zaměřuje na Brannu s Finem, a ti se občas přesunou v prostoru a čase, aby se poradili, anebo si pomohli se svými praprapra....předchůdci. Opravdu se jedná o magickou pohádku, kde dobro/světlo má zvítězit nad zlem/temnotou. Po všech těch přípravách, z tohoto a předchozích dílů, jsem osobně čekala něco víc, než kratší bitvu v závěru, a i Cabhanovým útokům se nedařilo. Konec je celkově velmi strohý. 3,5*
Dobře to skončilo, pohádka o čarodějích. Tento žánr úplně nemusím, ale Nora píše opravdu poutavě a čtivě, takže jsem zvládla všechny tři díly, ale je čas si od kouzlení a čarodějů odpočinout. Přiznávám, že jsem občas četla mezi řádky, protože někdy bylo něčeho zkrátka příliš. Nicméně čtivé, oddechové a romantické to bylo a na dovolené si to určitě lze užít.
Kniha Ohnivé pouto v seznamech
magie pro ženy milostné romány americká literatura romantika
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |