Ó, jak ti závidím přehled
Halina Pawlowská
Pokud se začtete do této knížky, zjistíte, že i celebrity mají obyčejné problémy, děti, rodiče, rodinné příslušníky, kteří jsou praštění, hamižní, závistivý a kdo ví jací ještě. Najdete však také povídky o úplně cizích lidech a jejich životních trampotách nebo poznatcích. A hlavně spoustu moudrostí jako třeba, že v lidském životě nejsou důležité věci, rozum a cíle. Nejdůležitější jsou (často i jen prchavé) okamžiky štěstí, které si s sebou (jenom vy) vezmete do hrobu!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ó, jak ti závidím. Přihlašte se a napište ho.
Pawlowskou jsem měla rada , tahle kniha mě zklamala nevěry , lži, bludy a vše nízké a jednoduché. A já se ptám proč ? Chtěla se zalíbit jednoduchému plebsu ??
Nedočítala som to, bohužiaľ. Pre mňa to bol strašný blud, jedno cez druhé, miš maš. A pritom mam pani Halinu Pawlowskú rada. Toto mi žiaľ nesadlo.
Kniha Ó, jak ti závidím v seznamech
1996 | Díky za každé nové ráno |
2002 | Zoufalé ženy dělají zoufalé věci |
2013 | Pravda o mém muži |
2007 | Banánové rybičky |
2004 | Tři v háji |
První knihy, které jsem od autorky četla mi přišly vtipné. Pak už to bylo takové stejné. Vzala jsem si na přečtení tuto knihu, že je napsaná před delší dobou a mám pocit, že to bylo spíš horší než předchozí. Další knihy od autorky už asi číst ani nebudu.