Velká kniha o mašince Tomášovi přehled
Wilbert Awdry
![Velká kniha o mašince Tomášovi Velká kniha o mašince Tomášovi](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391642/bmid_velka-kniha-o-masince-tomasovi-BdS-391642.png?v=1539326582)
O mašince Tomášovi série
Čtrnáct příběhů o mašince Tomášovi a jeho přátelích. Obsah: Tomáš Edward Henry Diesel Donald a Douglas Emily Spencer Rheneas Rusty Fergus Pan Handel Peter Sam George Vánoční expres
Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2016 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Thomas the Tank Engine & Friends
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká kniha o mašince Tomášovi. Přihlašte se a napište ho.
![Ikkju Ikkju](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/13548/13548-zec.jpg?v=1500402583)
Trochu vadí jiné názvy proti filmovému zpracování, tlustý kontrolór vyloženě bije do očí. Mlaďáskovi se příběhy líbí, na mě jsou dostatečně dlouhé, takže si nemusím vymýšlet rozšíření, a někde v koutku vědomí můžu omílat nezodpovězené a nejspíš nezodpověditelné otázky jako: proč jsou mašinky tak submisívní, proč je diesel zlo a pára dobro, a podobně.
![jitka7 jitka7](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80165/m_80165-vge.jpg?v=1459855059)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Půjčujeme v knihovně a děti prostě mašinky milují. Takže je vracíme a půjčujeme zase znovu.
Kniha Velká kniha o mašince Tomášovi v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
2000 | ![]() |
2000 | ![]() |
2005 | ![]() |
2008 | ![]() |
2005 | ![]() |
Krásné příběhy - ukazující na různé vlastnosti, nejen mašinek. .....Velké Knihy o mašince Tomášovi miluji moje děti. Můžeme jen doporučit.