O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky přehled
Martina Kavková
Nápaditá, bohatě kresbami vyzdobená knížka pohádek o všech možných zvířátkách - ptáčcích, broučcích, rybách i netopýrech - z níž se děti dozvědí spoustu věcí o světě zvířat.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky. Přihlašte se a napište ho.
Při čtení jsem si připadala, že mi stále někdo hrozí. A ty veršovánky... No nic. Ilustrace taky nic moc. Jen těch pár vzadu stojí za zmínku. Rozhodně jsou lepší knížky o přírodě pro děti.
Ráda bych tuto knížku doporučila všem dětem a zejména rodičům, kterým záleží na psychickém vývoji svých ratolestí. Knížka je tak pestrá, jak jen dětská knížka může být. Najdete v ní krásné, místy napínavé příběhy, moc hezké realistické ilustrace, vtipné rýmy, kterými jsou příběhy proloženy a hlavně - vždy z pohádky plyne ponaučení. U nás se čte na jeden zátah!
Kniha O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky v seznamech
2010 | Jak zvířátka pekla koláče |
2016 | O nezvedeném žabáčkovi a jiné pohádky |
2019 | Violka a Fujtíšek |
Skvela knizka plna kratkych pribehu s ponaucenim. Na kazde strane obrazky, ktere drzi synovu pozornost. Versovane pohadky nemam rada, ale tyto jsou moc povedene. Momentalne nase nejoblibenejsi ctivo do postele.