O ztracené ponožce přehled
Kateřina Svozilová
Všichni občas ztrácíme ponožky a pak dumáme… Kam se asi poděly? Jedna taková ponožka spadla z nohy malé Zuzance, když se houpala na zahradě. Opuštěná ponožka Eliška zůstala ležet na trávníku a bála se, co s ní bude. Naštěstí potkala hodná zvířátka, která jí pomohla. Jaká dobrodružství zažila? Podařilo se jí najít její sestřičku – ponožku Emilku?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O ztracené ponožce. Přihlašte se a napište ho.
Milý, jednoduchý příběh, ideální pro děti okolo tří let, nebo - jako v našem případě - i pro ty starší, co zrovna nemusí akční dobrodružství a napínavý děj.
Ponožka se oboum dětem (3 a 6 let) moc líbila, super je mírně předvídatelný děj a opakování některých vět, děti díky tomu mohly vyprávět pohádku společně se mnou, což je moc bavilo. Takže u nás měla knížka úspěch, čteme ji dokola. Ilustrace jsou veselé a barevné. Kladně hodnotím i větší font, takže děcka můžou poznávat písmenka.
Kniha O ztracené ponožce v seznamech
Miloučké čtení s roztomilými obrázky. Zapomenutá ponožka si nachází přátelé při hledání cesty domů.