Obchodní korporace . VOS, KS, SRO. Základy soukromého práva VII přehled

Obchodní korporace . VOS, KS, SRO. Základy soukromého práva VII
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521957/bmid_obchodni-korporace-vos-ks-sro-zakla-N4Z-521957.jpg 5 1 1

Publikace představuje učebnici práva osobních obchodních společností a společnosti s ručením omezeným a navazuje na čtvrtou, pátou a šestou epizodu základů soukromého práva, tj. na Cenné papíry (IV), na Obchodní korporace. Obecná část (V) a na Obchodní korporace. Přeměny a obchodní rejstřík (VI). Učebnice tak pokračuje v nastolené tradici srozumitelného a názorného výkladu otázek soukromého práva plného praktických příkladů a tolik oblíbených obrázků.... celý text

Právo
Vydáno: , C. H. Beck
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obchodní korporace . VOS, KS, SRO. Základy soukromého práva VII. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Miliarda
01.09.2023 5 z 5

Jako vždy brilantní kniha z této série učebnic týkající se soukromoprávní problematiky. Princip fungování veřejných obchodních společností, komanditních společností a s.r.o. je vysvětlen velmi srozumitelně, avšak zároveň poměrně do hloubky a vše je podtrženo přehlednými příklady na procvičení dané problematiky jakožto i sumarizujícími otázkami na konci každé kapitoly. Na učebnice z této série nedám pro jejich přehlednost dopustit a měly by za mě osobně být příkladem pro ostatní autory píšící o obdobných tématech.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Obchodní korporace . VOS, KS, SRO. Základy soukromého práva VII v seznamech

v Přečtených1x