Obchodník se smrtí přehled
Hugh Laurie
Tento román je jeho prvotinou, která se ihned po vydání setkala s více než příznivým ohlasem jak mezi čtenáři, tak i mezi odbornou veřejností. Svěží, napínavé, chytré, ale především vtipné čtení, u něhož se rozhodně nebudete nudit. Thomas Lang, toho času bodyguard na volné noze, se nechá najmout na vraždu amerického průmyslníka. Nakonec se však rozhodne svou oběť varovat… Jeho dobrý skutek nezůstane nepotrestán. Proti své vůli se ocitá ve víru dramatických událostí...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: 2011 , XYZ (ČR)Originální název:
The Gun Seller, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obchodník se smrtí. Přihlašte se a napište ho.
Vážím si herce Hugha Laurieho. Moc. Fakt ho mám ráda. Ale styl jeho psaní mě natolik rozčiloval, že jsem se musela několikrát usilovně nutit, abych knihu neodložila.
Tolik vaty, která knihu totálně zaplácala... Děj by se dal popsat ani ne na stovce stran. Bylo to skoro čtyřikrát tolik.
Miluju sarkasmus, ironii a suchý anglický humor, ale tohle nebylo ani jedno z toho. Spíš nevydařený pokus, tlačení na pilu, aby byl obsah za všech okolností vtipný.
Jdu se uklidnit k nějaké tuctové severské detektivce. Ty mi vyhovují daleko víc...
Škoda.
Kniha Obchodník se smrtí v seznamech
v Přečtených | 1 275x |
Herec je to skvělý. To bez debat. Ale to psaní mu fakt nejde. Čekal jsem asi něco jiného.