Objevujeme svět! Tělo přehled
Nathalie Choux
Objevujeme svět! série
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem je tak zábavné! Co všechno přes den děláš? Kdo si hraje na dětském hřišti? Komu dává chlapeček pusinku? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout, zatáhnout nebo otočit ve směru šipky a hned bude váš malý objevitel znát odpovědi. Leporelo je určeno pro nejmenší děti od jednoho roku a má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si naši nejmenší mohou při prohlížení a učení jednotlivých částí těla, pojmenovávání pocitů a mnoha dalšího procvičit i jemnou motoriku.... celý text
Pro nejmenší
Vydáno: 2015 , Svojtka & CoOriginální název:
Kididoc mon imagier du corps
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Objevujeme svět! Tělo. Přihlašte se a napište ho.
Tahle je vážně skvělá. Vypůjčily jsme si ji z knihovny, ale nejspíš pořídíme i domů, líbí se nám moc
Forma videa na fb přímo od nakladatelství. Krásná kniha, která seznamuje už ty nejmenší s tím jak to vlastně funguje v těle. Málo stran, ale chvilku se dá u toho zabavit.
Kniha Objevujeme svět! Tělo v seznamech
2017 | Objevujeme svět! Jídlo |
2017 | Objevujeme svět! Divoká zvířata |
2015 | Objevujeme svět! Tělo |
2015 | Objevujeme svět! Farma |
2016 | Objevujeme svět! Zahrádka |
Shrnuto rodičem: dobrá volba! Pevné silné stránky, ob jednu nějaký posouvací prvek (taky celkem bytelné). Obrázky teda dost jednoduché na bílém pozadí, ale pro nejmenší dostačující. Obsahuje základní emoce, aktivity (spím, jím...) a části těla. Hezky kombinuje přesně to, co potřebujete na úplném začátku dítě učit pojmenovat nebo ukázat. S hýbacími prvky se dítě naučí pracovat i mnohem dříve než v roce - tedy možno pořídit už dost brzy a bude využitá. Z téhle série určitě moje oblíbená.