Oblečená životem přehled

Oblečená životem
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550801/bmid_oblecena-zivotem.jpg 4 1 1

Jitka Klett, kreativní žena plná odhodlání a vzrušení z objevování světa nejen vlastní fantazie, vás provede příběhem svého života a kariéry, která překročila hranice České republiky. Kniha je určena všem, kdo chtějí poznat zákulisí módního světa. Netradiční formou přibližuje budování módní značky Jitky Klett i jejích módních salónů a odhaluje skutečnosti, které obvykle zůstávají skryté za oponou z nejkvalitnějších látek. Kdo jsou ženy, které vyhledávají služby módního salónu? Kolik úsilí je třeba, aby si k vám našly cestu nejúspěšnější a nejvlivnější ženy v zemi? Jak obtížné je proniknout na nejprestižnější světová mola a jak náročné je se tam udržet? V knize najdete i odpovědi na otázky spojené s různými módními tématy, jež se prolínají kapitolami o vybraných cestách do zahraničí. Budování módní značky v konkurenci návrhářů a módních značek z celého světa Jitku Klett zavedlo do New Yorku i do Moskvy, do Paříže i Dubaje, a často to byly odvážné výpravy, při nichž se dostávala do nesnadných i přímo nebezpečných situací.... celý text

Literatura česká Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , Euromedia

Oblečená životem, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oblečená životem. Přihlašte se a napište ho.

bigbabe
09.12.2024 4 z 5

Krásná kniha úspěšné ženy. Obdivuji, ale já bych zákazníkem nebyla, i kdybych na to měla, není to můj styl. Nejen v oblékání, nemám ráda zbytečný luxus.

Kniha Oblečená životem v seznamech

Autorovy knížky