Obránci civilizace přehled

Obránci civilizace
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443345/bmid_obranci-civilizace-pEC-443345.jpg 4 100 100

Centrální impérium série

V hroutícím se Centrálním impériu nastal čas velkých strategických manévrů. Kdo se nechce i s celou bitevní lodí a její posádkou proměnit v oblak plazmy, musí znát kouzlo intrik a lstí. Hodí se mít geneticky upravenou přítelkyni, která pro nůž nejde daleko. Z bývalých padouchů někdy pomáhá udělat spojence a dobrý hráč si umí nechat i karty, které by špatný hráč zahodil. Není žádoucí přicházet o ty, na nichž nám záleží. Císař Daniel Hankerson je dobrý hráč a ví, že ve velkých bitvách se musí počítat i s velkými oběťmi, pokud chceš ubránit civilizaci. Vědět však neznamená smířit se. Vesmírné flotily se opět střetnou v galaktických bitvách a úspěšná česká sci-fi série pokračuje. Fantom Print je tu spolu s Obránci civilizace a Janem Kotoučem, který se v žebříčcích úspěšnosti právem drží na předních místech.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obránci civilizace. Přihlašte se a napište ho.

Ailee
02.12.2024 3 z 5

Opět velmi dobré, i když už trochu ztrácím pozornost. Ale to nebude knihou, nýbrž tím, že celou sérii v audiverzi sjíždím raketovým tempen prakticky nonstop. :-)

Gurus
07.11.2024 4 z 5

(SPOILER) Tohle pokračování jsem si strašně užíval tak proč né plný počet? No mělo to svoje chyby, ale i tak velmi velmi dobré. Jen, kdyby tam bylo méně opakování. Jinak doporučuji přečíst první a druhý díl pak si udělat odbočku ke Komandům Omega (1 a 2) a pak začít se třetí knížkou.
*možný spoiler*
Ke konci to byla slušná vyvražďovačka a pokud by to Hila nedala tak bych se asi hodně naštval a další díl bych nechtěl ani číst. :) Nakonec to celkem dobře dopadlo a dostalo to konec jako z pohádky.

Boby17
29.10.2024 5 z 5

Super pokračování. Problémy jsou, kam se císař jen podívá, ale řeší je jeden pěkně po druhém. Velký protor v příběhu dostala Hila a také i Radana. Závěrečná jatka, trvající tři minuty a dvanáct sekund, stála za to. Hned přecházím na poslední díl.

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

Kniha Obránci civilizace v seznamech