Obrázková abeceda s říkankami přehled
Jan Susa
Netradičně zpracovaná abeceda je pomůckou pro výuku čtení. Celobarevné dějové obrázky doprovázejí úvodní veršované texty k jednotlivým písmenům, nechybí ani obrázky k vyvození určitého písmene. Knížka je využívána k nácviku čtení tiskacích i psacích písmen.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obrázková abeceda s říkankami. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Obrázková abeceda s říkankami v seznamech
2002 | Červené Karkulky |
2009 | Obrázková abeceda s říkankami |
2007 | Kouše to, štípe to, zlobí to, co je to? |
2007 | Nekouše to, neštípe to, nezlobí to, co pak je to? |
1997 | Vařila Míša kašičku: knížka o jídle, vaření a stolování pro děti |
Knížka čtená dceři. Objevila jsem ji v regálu knihovny úplnou náhodou při hledání jiného titulu. Každému písmenu je věnována dvoustrana, kde je vyobrazeno velké a malé písmeno v tiskací i psací formě, dále je zde básnička, ve které je písmenko červeně zvýrazněno, což se mi moc líbilo, protože si čtenář písmenko „nakoukává“ v textu. Nechybí ani menší obrázky začínající na dané písmenko a velký obrázek na druhé straně, ve kterém děti najdou nejen menší obrázky, ale i nějaké navíc (to dceru hodně bavilo, pak vymýšlela i další slova na probírané písmenko). Ilustrace jsou moc hezké, básničky obsahově celkem pěkné. Za mě moc hezky udělaná kniha pro děti seznamující se s písmeny. Určitě doporučuji!