Ochránce přehled

Ochránce
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426072/bmid_ochrance-ZLz-426072.png 4 446 446

Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení. Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém. Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít…... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Protector, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ochránce. Přihlašte se a napište ho.

Janinkniznisvet
29.10.2024 3 z 5

Kniha se mi líbila. To napětí a erotika zároveň bylo dost zajímavé. Konec knihy mě dostal. Ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst ale po pár kapitolách to bylo mnohém lepší. Možná bych ubrala stránky , místy se to táhlo.
Abbie mi bylo líto muselo to být pro ni těžké.

katallinka
09.09.2024 2 z 5

Sexy ochránce a jeho klientka krásná modelka. Vzorec který by měl zaručeně fungovat, ale za mě v tomto případě rozhodně ne. Erotika, která se snaží do děje nacpat detektivní příběh, který byl hrozně průhledný a v podstatě zbytečný. Tlustá knížka, která se snaží zavděčit všem, takže tam najdeme i smutnou minulost, opět dost nepřesvědčivou. Všechno by se dalo odpustit (je to jen erotika), ale bohužel chemie mezi hlavními hrdiny vůbec nefungovala a rychlost s jakou se zamilovali byla až k smíchu.

MAU256
11.07.2024 4 z 5

Příběh, který se četl již tolikrát - bodyguard a jeho klientka. Láska, která se dostavila nějak příliš rychle, jenže když se amorův šíp trefí, nemají šanci. Ona se stala jeho cílem, jeho andělem a šancí na budoucnost. Jenže její otec si pro svojí "Hvězdičku" takovou partii nepředstavoval. Ustojí jejich láska i zádrhely, které se vyskytnou?
Jsem ráda, že se mi knížka dostala do rukou, mě se líbila.

10 nejprodávanějších eknih (leden)

26.02.2020

Knižní novinky (40. týden)

29.09.2019

Anděly spatří ti, kdo přijmou světlo. A zruší smlouvu s temnotou.

Kniha Ochránce v seznamech