Očistec přehled
Lee Mountford
Duše lapené v domě trpí. Po děsivém sledu událostí, které se odehrály v domě Perronových a které vyvrcholily smrtí jedné z majitelek, byl do domu povolán tým specialistů na paranormální jevy, aby nezpochybnitelně dokázal, že v domě skutečně straší. Přeživší majitelka se pokouší přesvědčit církev, aby v domě provedla exorcismus. Je to jediný způsob, jak osvobodit duše mrtvých, které jsou uvnitř jako v očistci, odsouzené k věčnému utrpení. Církev ale nejprve vyžaduje důkazy. Výzkumný tým brzy zjistí, že nechvalně známý dům a to, čím ve skutečnosti je, přesahuje jejich schopnosti. V ohrožení nejsou jen jejich životy, ale i osud celého světa. Dokážou přežít, nebo je čeká stejný osud jako ony nebohé duše lapené v domě? Jak dopadne příběh domu Perronových? A jaké další hrůzy číhají v jeho stínu?... celý text
Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno:Originální název:
Purgatory, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Očistec. Přihlašte se a napište ho.

První díl nic moc (to jsem myslela že to ani nedoctu) ve druhém se spisovatel o něco zlepšil a tak jsem čekala, co bude ve 3. To vám řeknu byla jízda. Napínavé až do konce a už se těším na 4 díl.

Velmi solidní třetí díl. Opět čtivé, plné akce. Bavila mě skupina lovců duchů i motiv pekelných bran. Těším se na další díl.
Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)
03.03.2024
Kniha Očistec v seznamech
v Mé knihovně | 78x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Nebylo to špatné. Jenom mi trochu vadilo to jeho styl psaní to vypadalo kdyby to psal malý kluk. Ale jinak kniha byla za dva dny přečtena. Ale jinak super kniha :)