Od pohádky k pohádce přehled
kolektiv autorů
Prasátko Peppa má pro vás novou knížku plnou zábavných příhod a zážitků. Kromě Peppy na vás čeká celá rodina Prasátkových a všichni zvířecí kamarádi. Pojďte si s nimi hrát a zažívat nejedno veselé dobrodružství. Přečtěte si, jak Peppa prvně spala u kamarádky, jak si byla u pana optika pro nové brýle a jak Tomík dostal rýmu.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Od pohádky k pohádce. Přihlašte se a napište ho.
Škoda, že kniha obsahuje jen tři pohádky, určitě bych ocenila více textu na úkor ilustrací přes celé strany. Naše děti mají Peppu rády, ale pohádky v této knize se jim zdají krátké.
Prostě Pepina.....dcera ji miluje...a já....ty příběhy nejsou vysloveně špatné, učí děti jak se správně chovat v běžných situacích, něco výchovného by se tam taky našlo...ale proč ji děti tak milují, když je tolik krásných dětských knížek s daleko lepšími ilustracemi a příběhy? No ale co ...každé předčítání před spaním (rozuměj 2x denně) u nás musí skončit jedním příběhem o Pepině, jinak se nemůže jít spát.
Kniha Od pohádky k pohádce v seznamech
Kdo má rád Pepinu, toho knížka jistě nadchne.