Od vlčích kousanců po vlčí polibky přehled
František Hrach
Tato kniha by měla být chápána jako deník života s čistokrevnými vlky a v žádném případě by neměla propagovat chov vlků na úrovni psů. Publikace ukazuje problémy s chovem vlků v civilizovaném světě a upsání se pro tato zvířata na dobu dlouhých let. Kniha je doplněna fotografiemi a filmem na DVD z archivu autora.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Od vlčích kousanců po vlčí polibky. Přihlašte se a napište ho.
![Ruw Ruw](https://www.databazeknih.cz/img/users/91_/919/m_919.jpg?v=1459854917)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Proti jiným tohoto typu (Vlci u dveří, Nedělejte poplach...) nebyla, až tolik čtivá, ale přesto kvalita. A před Františkem klobouk dolů, jak se dovede vcítit do duše zvířete.
Kniha Od vlčích kousanců po vlčí polibky v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
Miluji vlky a dlouho jsem nemohl tuto knihu sehnat.Nakonec jsem se rozhodl ,že oslovím přímo samotného autora.Knihu jsem sehnal a co víc seznámil jsem se s úžasným člověkem ,pro kterého vlci a psi jsou opravdu vše.Kniha ,kterou napsal popisuje jeho život po boku tří vlků ,které se postupem času stali jeho rodinou.Převážná část knihy pojednává převážně o posledním vlku,vlčici Lupíně ,německém ovčáku Armínovi ,jejich kříženci Áresovi .Detailně popsaná problematická výchova vlčice výcvik,pocity a neskutečné odhodlání a vytrvalost autora,dělá z této knihy opravdový unikát.