Od zítřka budu sexy třicítka přehled

Od zítřka budu sexy třicítka
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250780/bmid_od-zitrka-budu-sexy-tricitka-250780.jpg 4 61 61

Předloha seriálu Younger od tvůrce kultovního Sexu ve městě.Čtyřiačtyřicetiletá Alice začne během silvestrovské noci se svojí zprvu nevinnou hrou na mladší. Co se ale stane, až se její nevinná lež o tom, kolik jí ve skutečnosti je, prozradí? A záleží na tom vůbec?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Od zítřka budu sexy třicítka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (20)

KateTheBlogger
24.11.2023 3 z 5

Zbožňuji seriál Younger. Viděla jsem ho již několikrát a stále mě nepřestal bavit. A právě proto mě čtení této knihy tolik nenadchlo. Inspirace pro seriál je sice patrná, ale seriálové zpracování se zkrátka povedlo mnohem víc.
Příjemná oddychovka se zajímavým námětem.

deedulka
31.01.2021 3 z 5

Na knihu jsem narazila úplnou náhodou. Viděla jsem nejdříve seriál Znovu 20 (Younger) a podle názvu knihy jsem vůbec netušila, že se jedná o jeho literární předlohu. To mne trklo až po přečtení anotace. Na knihu jsem se proto hodně těšila. Bohužel přišlo trochu zklamání. Nejednalo se o tak nápadité a vtipné čtení, jako tomu bylo u seriálu. Hlavní hrdinka mi byla celkem protivná se svojí ufňukanou povahou. Ani Maggie mne moc nenadchla, protože řešila pořád jen jednu jedinou věc. Joshe jsem si představovala jako většího chlapáka, ale byl to spíš takový cíťa. Nejvíc se mi líbila dějová linka z nakladatelství s nezapomenutelnou Teri. Celkově to byl spíš slabší průměr. Jako oddechovka, od které nic moc neočekáváte, je to ale fajn.


Coucouha
12.10.2020 2 z 5

Jako oddechovka to bylo celkem fajn, ale tohle je přesně ta kniha, kdy seriál je mnohem lepší. Younger mně bavil a proto když jsem viděla tuto knihu asi za cca 50,-, tak jsem si ji musela koupit. Za těch 50 korun - výborná volba, ale kdybych za ní zaplatila více, tak jsem zklamaná.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Od zítřka budu sexy třicítka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených4x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit6x