Odemčený vesmír přehled
Lucy Hawking , Stephen William Hawking
Přemýšleli jste někdy, jak vznikl vesmír? Jak moc ovlivňuje veškeré dění na planetě Zemi? Tušíte, co se děje v naší sluneční soustavě? Co je zapotřebí, aby se lidé dostali na Měsíc, nebo dokonce na Mars? A co byste dělali, kdybyste mohli cestovat nejen prostorem, ale i časem? Sbírka textů ohromujících informací i barevných fotografií od předních světových vědců, včetně nejslavnějšího teoretického fyzika na světě, profesora Stephena Hawkinga, vám na všechny tyto otázky a mnohé další odpoví. Vesmír a svět kolem nás jsou jedno velké dobrodružství. Tak si ho nenechte ujít! Prozkoumejte nejzazší kouty naší sluneční soustavy a staňte se vědci!... celý text
Literatura naučná Vesmír Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , PikolaOriginální název:
Unlocking the Universe
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odemčený vesmír. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha je pro osmileté děti a po přečtení jsem si řekla "tý brďo", to je krása dozvídat se od dětství tolik informací o vesmíru, o planetách, měsíci.... o celém světě kolem nás. Doporučuji tuto knihu všem, nejen dětem. V knize je spousta zajímavostí o všem. Je nabitá informacemi a je naprosto úžasná.
Kniha Odemčený vesmír v seznamech
Varování pro rodiče-kniha je plná aktivistických žvástů, pomocí kterých se vašim dětem pokusí začít vymývat mozek za cenu několika obecně dostupných odborných informací.