K nezaplacení přehled

K nezaplacení
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245267/mid_k-nezaplaceni-245267.jpg 4 126 126

Odkaz rodu Rothvale série

1. díl

Ivan Everley, třináctý baron Rothvale, sám přiznává, že je tím posledním na světě, kdo by měl spravovat neocenitelnou sbírku uměleckých obrazů. Britský zákon mu poskytl titul lord, získal zlatou olympijskou medaili v lukostřelbě, je veřejně známou osobností, ale pod všemi těmi slupkami je to jen obyčejný člověk, který hluboko v srdci ukrývá bolestivou jizvu ze zrady. Dokonce ani jeho bratranec Ethan Blackstone o muži, kterého považuje za bratra, nezná pravdu. Lord Rothvale má nepřeberné množství problémů, ale jeho život se zkomplikuje ještě víc, když se na jeho panství objeví nádherná umělecká restaurátorka Gabriela Hargreavová. Jakmile zjistí, že není tou ženou, co se původně domníval, dokáže myslet jen na to, jak úžasné bylo držet zelenookou krásku v náručí. Dominantní stránka Ivanovy osobnosti nebere „ne“ jako odpověď, a tak začíná hon na laň. Gabriela ho musí naučit několik věcí o životě, aby společně dospěli ke stejnému závěru, tedy že to, co našli jeden v druhém je skutečně k nezaplacení.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize K nezaplacení. Přihlašte se a napište ho.

Radka1727
30.04.2023 3 z 5

Tak tady bohužel není takový "tah na branku" jako u ostatních autorčiných knih.
Nedozvěděli jsme se nic nového, přitom rozehrání postav Gabriely a Ivana v sérii Aféra Blackstone vypadalo tak zajímavě ..... Autorka asi potřebuje prodat další díly, ale to se taky moc nepovedlo, na konci není nic co by nás udržovalo v napětí
a lákalo na pokračování.

Ála1968
10.04.2022 3 z 5

Nenáročná oddychovka na odpoledne.

Maruš.D
10.05.2021 5 z 5

Kniha je opravdu kraťoučká, ale nabitá super energií od začátku do konce. Příběh je vtipný a vášnivý. Moc se toho nedozvíme, nicméně o to více se těšíte na čtení dalšího dílu. Gaby je sympatická holčina, která má dobré srdce. Ivan je dominantní chlap, s bolavou minulostí, nicméně žádné detaily se nedozvíme. Hezké, oddechové čtení :-)

Spoiler!!!
...ke druhé knize, koho by to zajímalo :-)
Tak jsem nechtěla čekat a knihu se přečetla v angličtině. Musím říct, že je pěkně napsaná, ale zase se v ní skoro nic nedozvíme. Spíš je to jen spousta divokého sexu a poznávání jeho sídla v Irsku. Skoro žádní démoni se na světlo nedostanou a tak je to zase velmi oddychové čtení.

Připravované knižní novinky (6. - 12. 4.)

05.04.2015

Kniha K nezaplacení v seznamech