Odložený Vesmír přehled

Odložený Vesmír
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461107/bmid_odlozeny-vesmir-ny7-461107.png 4 26 26

NA SVĚTĚ MUSÍ BÝT VÍC NEŽ JEN VŠECHNO. Román o cestě z hlavy do srdce, o prostém lidském štěstí a o ničem, které přesahuje vše... Přijde chvíle, kdy si člověk uvědomí, že je ve skutečnosti všechno jinak, než si myslel. Vlivný podnikatel Aleš Hlavinka, hrdina nového transformačního románu Odložený Vesmír, tento okamžik zažije na oslavě svých 42. narozenin. Místo bujarého oslavování, na které se těšil, málem umře na svém luxusním WC v důsledku předávkování… Kniha volně navazuje na předchozí autorovy knihy Plyšový Buddha a Malá.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odložený Vesmír. Přihlašte se a napište ho.

bosorka78
02.12.2023 4 z 5

Kniha je moc pěkná, krásně popsáno jaké to je padnout na dno a že tenhle pád je nesmírně důležitý. Jediné co mi fakt vadilo,bylo podbízení k přečtení dalších knih, takový reklamní trik , který do knihy nepatří.

popeluška
16.11.2022 5 z 5

Kniha se četla moc krásně. Líbil se mi styl psaní :-) Nejednou jsem se od srdce zasmála. Autor prostě umí :-)

speiderwoman
26.08.2022 5 z 5

Tak to byla cesta vesmírem mé, a nejen mé, duše... Žasnu, přemítám, poslouchám autorovo ticho za slovy (řečeno autorovými slovy :-). Vážně zážitek!

Kniha Odložený Vesmír v seznamech

Michal Čagánek